Tiedote 23.4.2020

Suomen suurinta rockfestivaalia Rockfestiä ei järjestetä tänä vuonna  

Rockfest 2020 -festivaalia Tampereen Särkänniemen tapahtumarannassa ei järjestetä tänä vuonna. Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat heinäkuun 2020 loppuun saakka. Rockfest noudattaa hallituksen linjausta ja tästä syystä Rockfestiä ei järjestetä 2020. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä.  

”Ymmärrämme tilanteesta koituvan pettymyksen ja olemme itsekin murtuneita mutta vallitsevasta tilanteesta johtuen tapahtuman järjestäminen ei ole mahdollista 2020”,  Nelonen Media Liven toimitusjohtaja Anssi Nevalainen kommentoi.    

Suomen suurimman rockfestivaalin, yli 60 000 kävijää keräävän, Rockfestin lipunmyynti oli ennätysvauhdissa. Rockfest 2020 –festivaalin pääesiintyjinä olisivat toimineet brittiläinen heavylegenda Iron Maiden, ruotsalainen power metal -yhtye Sabaton ja juuri uuden albumin julkaissut, harvoin maassamme keikkaileva kotimainen Nightwish.  

Ensimmäistä kertaa Tampereella järjestettävän Rockfestin oli tarkoitus avata Tampereen uusi suurtapahtuma-alue, Näsijärven maisemissa sijaitseva Särkänniemen tapahtumaranta.  

Vuoden 2021 Rockfest juhlitaan kolmipäiväisenä tapahtumana Tampereella Särkänniemen tapahtumarannassa 11.-13.6.2021. Ensi vuoden ohjelma julkaistaan mahdollisimman pian.  

”Emme malta odottaa, että pääsemme kertomaan teille uutisia ensi vuoden Rockfestistä. Juhlimme takuulla kahden vuoden edestä!”, järjestäjä lupaa.  

Lippuinfoa  

Jos lipun ostanut asiakas haluaa käyttää lippunsa ensi vuoden Rockfestiin, hänen ei tarvitse tehdä mitään. Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Rockfestiin 2021. Rockfest juhlitaan kesällä 2021 kolmipäiväisenä Tampereella Särkänniemen Tapahtumarannassa 11.-13.6.2021.  Ohjelma julkaistaan mahdollisimman pian.    

Mikäli asiakas haluaa palauttaa jo ostetun lipun, lippurahat palautetaan sen lippukaupan toimesta, josta hän on lipun ostanut. Virallisina lippukauppoina ovat toimineet Tiketti ja Lippu.fi.  

Rockfestin nettisivuilta löytyy vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin sisältäen lippupalautusten ohjeet Rockfestiin 2020 liittyen: www.rockfest.fi/ukk     

  
Tiedote 12.3.2020

Nelonen Media Live tiedottaa

Suomen hallitus on tänään antanut suosituksen, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun asti.

Nelonen Media Liven festivaalien tuotantovalmistelut jatkuvat kuitenkin normaalisti ja tapahtumat ollaan toteuttamassa suunnitellusti. Festivaalikesä Nelonen Media Liven osalta käynnistyy kesäkuun alkupuolella.

Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä. Mikäli tilanne muuttuu ja festivaali tai festivaaleja jouduttaisiin viranomaismääräyksestä perumaan, tiedotamme asiasta mahdollisimman nopeasti ja lipunostaneet saisivat rahansa takaisin.

Pitäkää huolta itsestänne ja kavereistanne!

 ***

Mediatiedote 15.3.2019

Eläköön rock! Rockfest osaksi Nelonen Media Liven festarikesää

Sanoma on solminut liiketoimintakaupan, jonka myötä Suomen suurimmaksi rockfestariksi kasvanut Rockfest siirtyy osaksi Nelonen Media Liven festarikattausta. Nelonen Median tavoitteena on kasvattaa koko kotimaista viihdekenttää tiiviissä yhteistyössä alan muiden toimijoiden kanssa.

Sanoma Media Finland ostaa Rockfestin ja liittää sen osaksi Nelonen Media Liven festivaalitarjontaa. Rockfest järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2017 ja se on kasvanut nopeasti Suomen suurimmaksi rock- ja metallimusiikkiin keskittyväksi festariksi. Myyjät ovat WKND Festival Oy sekä Bushman Capital Oü.  

”Rockfest-kauppa toteuttaa Sanoma Media Finlandin kasvustrategiaa ja täydentää hienosti festaritarjontaamme.  Viihde on liiketoiminnassamme tärkeä painopistealue”, kommentoi Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Pia Kalsta.  

Rockfest järjestetään tänä vuonna 7.-9.6. Hyvinkään lentokentälle nousee kolmeksi päiväksi esiintymislavojen lisäksi ravintolamaailma sekä satoja vieraita palveleva leirintäalue.  Paikalle odotetaan tänä vuonna 60.000 kävijää. Pääesiintyjiä kesällä ovat esimerkiksi Kiss, Def Leppard, Slipknot, Disturbed ja In Flames.

”Rockfest on löytänyt nopeasti yleisönsä suomalaisella festarikentällä. Olemme tyytyväisiä siihen, että Rockfestille löytyi uusi omistaja”, kommentoi tapahtuman perustajiin kuuluva Hardi Loog.

Nelonen Media Live järjestää vuonna 2019 noin kolmekymmentä tapahtumaa: Rockfestin lisäksi esimerkiksi Suomen suurimman juhannusfestivaalin Himos Juhannuksen, 25. juhlavuottaan viettävä Tammerfestin, kolmipäiväiseksi laajentuvan Tikkurila Festivaalin Vantaalla sekä Suomipop Festivaalit Jyväskylä ja Oulussa. Konserteista suurimmat ovat Rammsteinin jo loppuunmyyty konsertti Tampereen Ratina stadionilla sekä Stingin konsertti Helsingin Kaisaniemessä 13.6.

”Uskomme, että voimme kasvattaa Rockfestiä entisestään. Haluamme tarjota suomalaisille hienoja viihde-elämyksiä sekä kasvattaa yhteistyössä alan toimijoiden kanssa koko musatoimialaa. Rockfestiin suhtaudumme intohimolla, sillä on selkeä oma paikkansa rockväen festarikesässä”, kommentoi Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso.
 

Mediatiedote 15.11.2018

Alice In Chains Suomeen - Grungesuuruus konsertoi kesäkuussa Oulussa ja Helsingissä

•    Alice In Chains @ Oulu Energia Areena, Oulu lauantai 15.6.
•    Alice In Chains @ Kaisaniemi, Helsinki sunnuntai 16.6.
•    Lipunmyynti käynnistyy 20.11. klo 12:00

 
Vaihtoehtorockin suurimpiin nimiin kuuluva Alice In Chains konsertoi tulevana kesänä Suomessa kahteen otteeseen. Yhtye esiintyy lauantaina 15.6. Oulu Energia Areenalla ja sunnuntaina 16.6. Helsingin Kaisaniemessä.
 
Alice In Chains on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä yhdysvaltalaisista rock-yhtyeistä. Uransa aikana yhtye on kerännyt lukuisia Grammy-ehdokkuuksia, myynyt maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa albumia sekä toiminut suunnannäytttäjänä modernille rockmusiikille. Yhtye on Nirvanan, Pearl Jamin ja Soundgardenin ohella yksi neljästä Seattlesta 90-luvulla ponnistaneesta grungen peruspilarista, jotka antoivat äänen särökitaroineen ja flanellipaitoineen kokonaiselle sukupolvelle. Alice In Chainsin tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Would?, Man In The Box sekä Rooster, ja yhtyeen uusin studioalbumi Rainier Fog julkaistiin elokuussa 2018. Alice In Chainsin odotettu paluu Suomeen tulee uuden materiaalin lisäksi sisältämään myös hittivetoisen läpileikkauksen yhtyeen koko urasta.
 
Konserttien lipunmyynti avautuu tiistaina 20.11. klo 12:00 Tiketissä ja Lippupisteessä. Oulun konserttiin tulee myyntiin sekä katsomopaikkoja että permantopaikkoja. Katsomopaikat myydään Lippu.fi:ssä, permantopaikat molemmissa lippukaupoissa. Helsingin konserttiin tulee myyntiin vain permantopaikkoja. Molempien konserttien ikäraja on K-18.  
 
Alice In Chains @ Oulu Energia Areena
Lauantai 15.6.2019, ovet 16:30. Tapahtuma on K-18.
Oulu Energia Areenalle tulee myyntiin sekä permantopaikkoja että istumapaikkoja. Istumapaikat myydään vain Lippu.fi:ssä, permantopaikkoja saatavilla sekä Tiketistä että Lippu.fi:stä. Lipun hinta on 69 euroa.
 
Alice In Chains @ Kaisaniemi, Helsinki
Sunnuntai 16.6.2019, ovet 17:30. Tapahtuma on K-18.
Helsingin konserttiin on myynnissä vain permantopaikkoja. Tilaisuudessa ei ole erillisiä katsomoita. Liput myydään Tiketissä ja Lippupisteessä. Lipun hinta on 69 euroa.
 
www.nelonenmedialive.fi/aliceinchains
www.tiketti.fi/aliceinchains
www.lippu.fi/aliceinchains
 
AKKREDITOINTI
Tapahtuman akkreditointi median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille käynnistyy tammikuussa 2019
 

Meditiedote 2.11.2018

Rammstein ensimmäiselle stadionkeikalleen Suomeen

La 10.8.2019, Tampere, Ratinan stadion

Maailman suurimpiin metallibändeihin lukeutuva Rammstein nähdään Suomessa ensimmäisellä stadionkeikallaan ensi kesänä Eurooppaa halkovan jättikiertueensa myötä. 10 vuoden odotuksen jälkeen uudesta albumista hiljattain tiedottaneen saksalaisen industrial metal -rykmentin toukokuussa starttaava massiivinen kiertue saavuttaa Tampereen Ratinan Stadionin lauantaina 10. elokuuta.

Rammstein on luvannut ylittää tulevalla stadionkiertueellaan aiemmat konserttispektaakkelinsa rakentamalla järisyttävän näyttävästä show’staan entistäkin suuremman. Ensi kesän visuaalisesti vaikuttavimman konsertin liput tulevat myyntiin torstaina 8. marraskuuta klo 10 osoitteessa www.lippu.fi/rammstein.

Vuonna 1994 perustetun Rammsteinin läpimurto tapahtui kakkosalbumi “Sehnsucht” (1997) jälkeen, jolta irrotettu “Du hast” -single siivitti berliiniläisyhtyeen kansainväliseen jättisuosioon. Asemansa yhtenä kaikkien aikojen menestyneimmistä metallibändeistä ankkuroinut Rammstein on myynyt uransa aikana miljoonia albumeita yltäen useasti listaykköseksi myös Suomessa. Rammstein työstää parhaillaan odotettua seuraajaa “Liebe ist für alle” (2009) -pitkäsoitolleen, jonka on määrä ilmestyä keväällä 2019.

Provosoivista ja dramaattisista live-esiintymistään tunnettu Rammstein on menestyksekkään uransa aikana konsertoinut Suomessa useita kertoja sekä hetkessä loppuunmyydyillä areenoilla että Provinssin ja Ruisrockin kaltaisten festivaalien pääesiintyjänä.


RAMMSTEIN (DE)
Europe Stadium Tour 2019
La 10.8.2019 Tampere, Ratinan Stadion


LIPUT:
Myyntiin torstaina 8.11.2018 klo 10.00 osoitteessa www.lippu.fi/rammstein
99€ / 110€ / 119,90€
Ostorajoitus 6 kpl / asiakas.

Ratinan Stadionin takakaarteen D-istumakatsomoon ei ole ikärajaa, permannon seisomakatsomon ja muiden istumakatsomoiden ikäraja on 18 vuotta. Lisätietoa konsertin järjestelyistä osoitteessa www.lippu.fi/rammstein.

Akkreditoinnit ja median tiedustelut: minette@fullsteam.fi

www.rammstein.de
www.facebook.com/Rammstein
www.nelonenmedialive.fi
www.fullsteam.fiSting konsertoi kesäkuussa Helsingin Kaisaniemessä!

Rocklegenda Sting tuo My Songs -konserttikiertueensa Suomeen ensi kesänä. 16-kertainen Grammy-voittaja esiintyy Helsingissä Kaisaniemen kentällä torstaina 13.6.2019.

Stingin My Songs -konsertista on lupa odottaa näyttävää ja taidokasta show'ta, joka keskittyy Stingin pitkän uran rakastetuimpiin hitteihin niin miehen soolotuotannosta kuin The Police -ajoiltakin.
Kaisaniemen kentällä kuullaan Stingin ja hänen yhtyeensä esittäminä sellaisia jättihittejä kuin Englishman in New York, Fields of Gold, Every Breath You Take, Shape Of My Heart, Roxanne, Message In A Bottle ja monia muita.

Ainutlaatuisen konsertin liput ovat myynnissä nyt Tiketissä ja Lippupisteessä!

Newcastlelaissyntyinen Sting on tehnyt pitkän ja näyttävän uran rockmusiikin huipulla. Vuonna 1977 Andy Summersin ja Stewart Copelandin kanssa perustettu The Police nousi yhdeksi 80-luvun merkittävimmistä rockyhtyeistä. Yhtye julkaisi viisi studioalbumia, voitti kuusi Grammya ja nostettiin vuonna 2003 The Rock and Roll Hall of Fameen.

Sooloartistina Sting on kahminut nimiinsä kymmenen Grammy-pystiä, kaksi Brit Awardia, Golden Globen, Emmyn ja neljä Oscar-ehdokkuutta ja monia muita palkintoja. Koko uransa aikana hän on myynyt lähes 100 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti ja tullut tunnetuksi myös laajasti tekemästään humanitaarisesta työstä.
 
Sting: My Songs
Torstaina 13.6.2019 Helsinki, Kaisaniemen kenttä

Media-akkreditointi Sting: My Songs -konserttiin on nyt avattu. Siirry hakemukseen tästä.

Media accreditation to Sting: My Songs -concert in Helsinki has started. Click here to apply.