Rammstein

Rammstein - Tampere (Europe Stadium Tour 2019)

9.8.2019 - Loppuunmyyty
10.8.2019 - Loppuunmyyty

Ratinan stadion
Ratinan rantatie 1, 33100 Tampere

Teemme yhdessä historiaa, sillä tämä on Ratinan Stadionin suurin konserttituotanto kautta aikojen! Lavan ja aluetuotannon rakentuessa paikalleen lippuja saattaa vielä vapautua myyntiin lähipäivien aikana. Ajankohtaisen tilanteen voi tarkistaa suoraan osoitteesta www.lippu.fi/rammstein

Tällä hetkellä maailman suurin konserttituotanto koetaan Tampereella Ratinan stadionilla elokuussa kahtena iltana. Maailman suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuva Rammstein vastaa järisyttävän suureen kysyntään soittamalla kaksi stadionkonserttia Tampereella Ratinan stadionilla perjantaina 9. elokuuta ja lauantaina 10. elokuuta.

TAPAHTUMAPAIKKA

Rammsteinin konsertit järjestetään Tampereella, Ratinan stadionilla, osoitteessa Ratinan rantatie 1.
Ratinan stadion sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa. Matkaa Helsingistä Tampereelle on 178 km. Stadion sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta sekä juna- ja linja-autoasemalta. Huomioittehan, että Ratinan Rantatie on suljettu autoliikenteeltä tapahtuman aikana. Stadionin portit avautuvat klo 16.00, jolloin myös myyntipisteet ja anniskelupisteet avautuvat.

AIKATAULU: PE 9.8. JA LA 10.8.

14:00 Narikka aukeaa
16:00 Ovet
19:30 Special Guest: Duo Jatekok (FR)
20:30 Rammstein
(DE)
Konsertti päättyy n. klo 23.00. Alue tyhjennetään heti konsertin päätyttyä.
Muutokset mahdollisia.

HUOM! SAAVU AJOISSA
Suosittelemme varaamaan aikaa konserttialueelle saapumiseen, erityisesti turvatarkastuksiin saattaa muodostua ruuhkaa. Kannattaa myös varata reilusti aikaa itse konserttialueella liikkumiseen, sillä ihmismäärästä johtuen paikkoitaista ruuhkaa saattaa muodostua.

JONOTTAMINEN
Jonottaminen on sallittua molempina konserttipäivinä klo 9 alkaen. Jonotuspaikka osoitetaan konserttijärjestäjän toimesta.
Tapahtuman järjestäjillä on oikeus poistaa aikaisemmin jonottamaan saapuneet henkilöt tapahtumapaikan läheisyydestä.

Porttien auetessa aloitetaan turvatarkastukset, samalla myös ravintolat ja myyntipisteet aukeavat. Suosittelemme jättämään ylimääräiset tavarat (mm. isot reput ja laukut) kotiin turvatarkastuksen sujuvuuden varmistamiseksi. Ylimääräisiä tavaroita voi tarvittaessa jättää narikkaan säilytykseen konsertin ajaksi. Huomioithan kuitenkin, että myös narikkaan jätetyt tavarat tarkastetaan turvallisuussyistä.

IKÄRAJA

Konsertti on K-18, lukuunottamatta ikärajatonta D-katsomoa sekä sen palveluita. Ikärajattomaan D-katsomoon pääsee saapumalla ENTRANCE 2 kautta. Muista sisäänkäynneistä ei pääse ikärajattomalle alueelle, joten saavuthan oikeaa reittiä. Huomioittehan, että jokainen alueelle tulija tarvitsee oman lipun. Suosittelemme alle 12-vuotiaita saapumaan konserttiin vain vanhemman tai huoltajan seurassa.
Jokaisen konserttivieraan tulee varautua todistamaan ikä virallisella kuvallisella henkilöllisyystodistuksella (passi, ajokortti, henkilökortti) tapahtuman sisäänkäynneillä. Otathan sisäänkäynnillä henkilöllisyystodistuksen hyvissä ajoin esille nopeuttaaksesi sisäänpääsyä.

LIPPUTYYPIT JA SISÄÄNKÄYNNIT

Ethän jaa valokuvaa lipustasi missään, jottei lippusi koodia numerosarjaa pystytä kopioimaan ja väärinkäyttämään.

Konserttilipulla pääsee sisään vain kerran. Kaikki liput tarkistetaan sisäänkäynneillä elektronisesti.
Tapahtuman sisäänkäynnit on merkitty oheiseen karttaan.

Permannolla ei ole istumapaikkoja. Permantoliput vaihdetaan rannekkeeseen lipuntarkastuksen yhteydessä. Rannekkeella ei pääse kulkemaan stadionilta pois ja takaisin, konserttilipulla pääsee sisään vain kerran. Rannekkeella pääsee kulkemaan kentältä stadionin katsomoiden takana sijaitseville palvelualueille, joista löytyy mm. ruokamyyntiä, anniskelupalveluita sekä wc-alueet.

A-, B- ja D-katsomoissa on numeroidut istumapaikat. Ainoastaan A-katsomo on katettu. Katsomolipulla ei pääse kulkemaan kentälle.

Permannon sekä A- ja B-katsomoiden ikäraja on 18 vuotta.

D-katsomo on ikärajaton. Suositeltu ikäraja D-katsomoihin on 14 vuotta. Alle 12-vuotiaiden lasten tulee saapua tapahtumaan huoltajan seurassa ja lapsella tulee olla oma lippu. Huoltajan tulee olla alaikäisen seurassa koko tapahtuma-alueella oloajan. Huomioithan, että show’n sisältö ei sovellu perheen nuorimmille. D-katsomoon kulku tapahtuu vain Entrance 2 -sisäänkäynnin kautta.
D-katsomon takaa pääsee kulkemaan läpi kaikki lipun omaavat henkilöt.

Tapahtumassa ei ole VIP-lippuja.

Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata.

Jos olet ostanut PDF-lipun, niin muistathan ladata lipun puhelimeesi ennen konserttialueelle saapumista. Kuvakaappaus lipusta ei kelpaa, sillä päätelaitteet luvat vain alkuperäisiä PDF-tiedostoja.

Tapahtuman virallinen lipunmyyjä on Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja mahdollisilta muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata.

SAAPUMINEN

Huomioittehan, että Ratinan Rantatie on suljettu autoliikenteeltä tapahtuman aikana.

Suosittelemme jättämään ylimääräiset tavarat (mm. isot reput ja laukut) kotiin turvatarkastuksen sujuvuuden varmistamiseksi. Tavaroita voi tarvittaessa jättää narikkaan säilytykseen konsertin ajaksi.

Kulku kenttäpaikoille
Pääsisäänkäynti kentälle Ratinan rantatien sisäänkäynneistä ENTRANCE 3 ja 4, sisäänkäynti molemmista suunnista tietä. Kentälle pääsee myös sisäänkäyntien ENTRANCE 1 ja 2 kautta. Kaikki kenttäliput vaihdetaan rannekkeeseen porteilla, joka mahdollistaa kulun stadionin alueella myös katsomoiden takana sijaitseviin wc-palveluihin ja ruoka- sekä juomamyyntipisteisiin. Lisäksi anniskelumyyntiä ja wc:itä sijaitsee kentällä ja Ratinan rantatiellä.

Kulku katsomopaikoille
Kulku A-katsomoon ENTRANCE 2 ja ENTRANCE 5
Kulku B-katsomoon ENTRANCE 1
Kulku D-katsomoon ENTRANCE 2
Huom! Katsomopaikoilta ei pääse kentälle. Kaikki ruoka- ja juomapalvelut katsomopaikkalaisille sijaitsevat katsomoiden takana.
D-katsomon takaa pääsee kulkemaan läpi kaikki lipun omaavat henkilöt.

Linja-autolla tai isommilla kimppakyydeillä saapuessanne voi asiakkaita jättää Nalkalankadun varteen. Parkkipaikkoja ei kuitenkaan ole varattuna alueen läheisyydessä. Huomioithan, että varaat tarpeeksi aikaa saapuessasi konserttiin, sillä erityisesti tapahtuma-alueen sisäänkäyntien ruuhkautumiseen on hyvä varautua.

Porteilla tehdään jokaiselle turvatarkastus, joten jätäthän ylimääräiset tavarat (mm. isot reput ja laukut), sekä kielletyt esineet(lista alempana) kotiin tai alueen narikkaan!

Huomioittehan että busseilla, takseilla tai henkilöautoilla ei pääse ajamaan Ratinan rantatielle. Tie on suljettu ja autoilla ei pääse kääntymään tai ajamaan läpi.
Stadionille suositellaan saapumaan joukkoliikennevälineillä, polkupyörällä tai jalan. Tampereen sisäisen bussiliikenteen aikataulut ja reitit aikataulut.tampere.fi.
Tampereen taksi puh. 0100 4131
Tampere on helposti saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä ympäri maata.
Junaliikenteen aikataulut www.vr.fi
Linja-autojen aikatauluja www.matkahuolto.fi, www.onnibus.fi

Pysäköinti
Omalla autolla saapuville löytyy ilmaisia pysäköintipaikkoja Tampereen keskustan alueelta vain rajoitetusti. Keskustan läheisyydessä sijaitsee useita 24 h vuorokaudessa toimivia pysäköintitaloja www.finnpark.fi. Stadionin läheisyydessä ei pysäköintipaikkoja ole. Tampereen pysäköintialueista löytyy lisäinfoa: www.tampere.fi/liikenne-ja-kadut/pysakointi.html

NARIKKA

Narikka aukeaa konserttipäivänä klo 14. Narikka sijaitsee Ratinan Rantatiellä. Narikkamaksu on 5,00 €. Huomioithan että narikkaan jätettyjen laukkujen sisältö tarkastetaan.

INFO

Mikäli sinulla tulee jotain kysyttävää tapahtuman aikana, voit kysyä apua alueella liikkuvilta infohenkilöiltä, heidät tunnistaa vihreistä INFO-ilmapalloista.

MAJOITUS

Erilaisista majoitusvaihtoehdoista Tampereella saa kätevimmin tietoa Visit Tampere -nettisivuilta www.visittampere.fi

ESTEETTÖMYYS

Toivotamme liikuntarajoitteiset asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi konserttiin ja työskentelemme toimivien järjestelyiden puolesta. Liikuntarajoitteisen konserttivieraan henkilökohtainen avustaja ei tarvitse tapahtumaan omaa lippua, jos avustettava henkilö on ostanut konserttiin pyörätuolilipun.

Kulku pyörätuolilla katsomopaikoille tapahtuu ENTRANCE 1, 2 tai 5 kautta, riippuen missä katsomossa paikkasi sijaitsee. Mikäli paikkasi on kentällä, niin suosittelemme kulkemaan alueelle Ratinan Rantatien kautta. Valitettavasti autolla ei pääse lähelle aluetta.
D-katsomon pyörätuolipaikat sijaitsevat molemmilla puolilla D-katsomoa olevilla tasanteilla.

Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Tapahtuma-alueelta löytyy invavessoja, jotka sijaitsevat A-katsomon takana ja kentällä.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä festivaalit@nelonenmedia.fi.

PALVELUT ALUEELLA

Alue on pääsääntöisesti anniskelualuetta. Varauduthan todistamaan ikäsi sisäänkäynneillä / baaritiskillä virallisella henkilöllisyystodistuksella (poliisin myöntämä henkilökortti, passi tai ajokortti) Alkoholilainsäädännön vuoksi omia alkoholijuomia ei saa tuoda tapahtuma-alueelle.

Maksuvälineet
Yleisimmät pankki- ja luottokortit, lähimaksu sekä käteinen toimivat maksuvälineenä kaikissa konserttialueen myyntipisteissä, narikassa, baareissa ja ravintoloissa.

Fanituotemyynti
Pisteitä sijaitsee Ratinan rantatiellä sekä ENTRANCE 2 läheisyydessä.

Anniskelu
Anniskelun myyntipisteitä sijaitsee A- ja B-katsomoiden takana ja kentällä. Alue on pääsääntöisesti anniskelualuetta. Varauduthan todistamaan ikäsi sisäänkäynneillä virallisella henkilöllisyystodistuksella, hyväksymme poliisin myöntämän henkilökortin, passin tai ajokortin.

Alkoholilainsäädännön vuoksi omia alkoholijuomia ei saa tuoda tapahtuma-alueelle.

Korvatulpat
Suosittelemme yleisölle korvatulppia, niitä on myynnissä myös tapahtuma-alueella.

Juomavesi
Alueella on myynnissä laaja tarjonta virvokkeita. Saat tuoda mukanasi konserttiin maksimissaan 0,5 litra tyhjän läpinäkyvän, pehmeän, alkoholittoman pullon ILMAN KORKKIA. Ota korkki jo ennen turvatarkastusta pois pullon suusta ja heitä se lähimpään roskakoriin. Tölkit ja lasipullot eivät ole sallittuja. Vesipisteitä alueella löytyy jokaisesta stadionin sisä wc:stä. Lisäksi erillisiä vesipisteitä sijaitsee D-katsomon luona, kentällä ja Entrance 5 läheisyydessä.

Sadetakit
Sadetakkeja on myynnissä makkaraperunan myyntipisteillä A- ja D-katsomoiden takana sekä B-katsomon takaa hodari ja makkaramyyntipisteeltä.

A-katsomon takaa löydät kahvimyyntipisteen, Butcher’s Hot Dog & More Food Truckin, muikkuja ja makkaraperunoita
B-katsomon takaa löydät Street Pitas Foodtruckin, jäätelöä ja kahvia sekä makkaraa ja hodareita.
D-katsomon takaa löydät korvatulppamyynnin, Burger Beastin ruokakojun, muikkua ja makkaraperunoita, jäätelöä ja kahvia sekä lakumyyntipisteen.

Poppamies Burger Beast Food Truck
MMRRR! Mansen maukkaimmat burgerit löytyvät tänä viikonloppuna Ratinasta, kun Burger Beast food truck tarjoilee muhkeat artesaaniburgerit kotimaisella härkä- tai vegaanisella falafel-pihvillä. Kaikissa burgereissa käytetään tamperelaisen Royal Bakeryn briossia ja mahtavia Poppamiehen BBQ- ja chilikastikkeita. 
(Laktoositonta ruokaa ja pyynnöstä gluteenittomia burgereita)
Sijaitsee D-katsomon takana.

Street Pitas Food Truck
Street Pitas on välimerellisiä makuja ja tuoreita raaka-aineita, nopeaa palvelua ja herkullista katuruokaa. Street Pitas sai alkunsa, kun päätimme että on aika tarjota tapahtumissakin raikasta, maukasta ja täyttävää katuruokaa. Siitä asti olemme kiertäneet ympäri Suomea, tarjoten aitoa katuruokaa – suoraan vaunusta! Street Pitas on tullut tunnetuksi artesaanileipomon pitoista, jotka täytämme black angus ja kanakebabilla, käsintehdyllä falafelilla, tuoreilla kasviksilla, yrteillä ja itsetehdyillä kastikkeilla. Ruokaa rakkaudella, jo vuodesta 2015.
(Laktoositonta ruokaa ja pyynnöstä gluteenittomia pitoja ja salaatteja)
Sijaitsee B-katsomon takana.

Butcher’s Hot Dog & More Food Truck
Butcher’s food truck tarjoilee gourmet hodareita maukkailla täyslihatuotteilla ja maailman katuruokakeittiöistä inspiroituneilla maukkailla ja raikkailla täytteillä. Perinteinen hodarisämpylä on vaihdettu artesaanileipomon sämpylään, nakit premium-luokan makkaroihin ja lihoihin, ja lisäsimme joukkoon vielä itse tehdyt kastikkeet ja raikkaita kasviksia. Hodareiden lisäksi asetimme tarjolle social foodia, valikoiman parhaimmista mauista yksin syötäväksi tai jaettavaksi.
(Laktoositonta ruokaa)
Sijaitsee A-katsomon takana.

Kafferosteriet Löfbergs Street Cafe
Kahvin ystäviä hemmotellaan Kafferosteriet Löfbergin rakkaudella tummaksi paahtamalla kahvilla. Yli 110 vuoden kokemuksella kahvia sekä makeita ja suolaisia herkkuja tarjoillut kahvipaahtimo tuo konserttiin katukahvilan palvelemaan asiakkaita. Ota hetki aikaa itsellesi ja tule virkistäytymään kylmillä ja kuumilla kahvijuomilla.
Sijaitsee A-katsomon takana.

KIERRÄTYS

Kierrätys- ja roska-astioita löytyy ympäri tapahtuma-aluetta. Autathan meitä pitämään tapahtuma-alueen viihtyisänä ja toimitathan roskasi asianmukaisiin roska-astioihin.

JUOMAPANTTI

Tapahtumassa on käytössä 3 euron juomapantti, joka koskee kaikkia alkoholijuomia. Kaikki tapahtuman anniskelupisteillä myytävät juomat ovat tölkkejä ja pantti maksetaan ensimmäisestä anniskelupisteestä ostetusta tölkistä ostohetkellä. Juoma kaadetaan tölkistä Rammstein-mukiin, jonka saa pitää 3 euron panttimaksua vastaan. Mukin voi myös palauttaa anniskelupisteeseen ja lunastaa näin pantin takaisin. Mukin voi palauttaa kaikille anniskelupisteille tapahtuma-alueella kentällä ja katsomoiden takana. Vesipullot myydään ilman korkkia. Maksimipalautusmäärä kerrallaan on 5 mukia/hlö.

Pantti ei ole käytössä ruokamyyntipisteissä, joissa myydään vain alkoholittomia juomia.

LÖYTÖTAVARAT

Kaikki löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalveluun ensimmäisenä konsertin jälkeisenä arkipäivänä.
Löytötavaratoimiston osoite:
Satakunnankatu 31, 33210 Tampere
Puhelinpalvelu 0600 03394 (1.98€/min+pvm)
Avoinna ma–pe 9–17

SALLITTU

Saat tuoda mukanasi konserttiin maksimissaan 0,5 litra tyhjän läpinäkyvän, pehmeän, alkoholittoman pullon ILMAN KORKKIA. Ota korkki jo ennen turvatarkastusta pois pullon suusta ja heitä se lähimpään roskakoriin. Kaikki asiakkaat käyvät konsertin porteilla läpi turvatarkastuksen, jossa tarkastetaan myös laukut ja kassit.

Suosittelemme käyttämään kuulosuojaimia, joita voi ostaa myös tapahtuma-alueelta.

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Järjestyksenvalvojia on koko tapahtuma-alueella ja sen läheisyydessä. Järjestyksenvalvojilla on keltaiset tai oranssit liivit. Voit olla heihin yhteydessä kaikissa ongelmatilanteissa. Alueelta löytyy myös infohenkilöitä joilta voit kysyä apua, tunnistat heidät vihreistä infoilmapalloista.

Kamerat ja tallennuslaitteet
Esitysten luvaton videointi ja nauhoittaminen on kielletty. Videokameroiden, nauhureiden, tietokoneiden, pokkarikameroiden ja järjestelmäkameroiden (myös digitaaliset järjestelmäkamerat) tuominen alueelle on kielletty. Rammstein toivoo asiakkaiden nauttivan konsertista ilman kuvaamisesta johtuvia häiriöitä.

Ensiapu
Tapahtuma-alueelta löytyy ensiapupiste joka sijaitsee pääkatsomon alla, kenttätasolla. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!

Tupakointi
Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla. Tupakointipaikat on erikseen merkitty.

Turvatarkastus
Järjestyksenvalvojat suorittavat porteilla kaikille turvatarkastuksen.

Kielletyt esineet ja asiat:
•    pokkarikamerat, järjestelmäkamerat, videokamerat, Go Pro-kamerat ja muut tallennuslaitteet
•    tietokoneet, tablettitietokoneet
•    Selfie-kepit
•    sateenvarjot
•    polkupyörät
•    lasipullot ja tölkit (riippumatta sisällöstä)
•    omat eväät
•    alkoholituotteet ja huumaavat aineet
•    ampuma- ja teräaseet sekä monitoimityökalut
•    räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit
•    paksut ketjut, lyömäaseet
•    lemmikkieläimet
•    julisteiden, flyereiden, tms. jako alueella.
•    Yleisön käsien päällä ”surffaaminen”, eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty ja johtaa tapahtuma-alueelta poistamiseen
•    liput ja banderollit (järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää lippujen ja banderollien tankojen ja keppien vieminen tapahtuma-alueelle.)
•    Retkituolit
•    Avotulentekeminen tapahtuma-alueella tai sen välittömässä läheisyydessä

Rammstein asiakaskartta

GENERAL INFORMATION AND SAFETY RULES FOR RAMMSTEIN SHOW DAYS


In the following paragraphs you will find important information regarding Rammstein concerts held at Tampere Ratina Stadion on Friday 9th and Saturday 10th of August. The following information applies to both concerts.
We reserve the rights to changes and adjustments.

ENTRANCE AND TICKET CHECK

Both shows are sold out. Please reserve enough time for entering the concert area. Please be patient and prepared for possible queues for a while when arriving.
Do not share pictures of your tickets anywhere so that the serial code of the ticket can’t be copied or misused in any manner.
If you have bought your ticket in PDF format, make sure to download it to your phone before arriving to the concert area.
The organizers of the event have the right to inspect your identity at the gates, so please bring a valid photo ID with you.
You can enter the concert area only once with your ticket.

TIMETABLE

14:00 cloakroom opens
16:00 doors
19:30 Special Guest: Duo Jatekok
20:30 Rammstein
The show ends approximately 23.00 Venue will be cleared from customers immediately.
Timetables are subject to change.

ARRIVING TO TAMPERE

Tampere is easy to access by train or bus.
Train tickets can be purchased on www.vr.fi. Bus schedules, tickets and additional info on www.matkahuolto.fi and www.onnibus.fi.
Ratina Stadion is only few minutes walking distance from Tampere city center. Please note that Ratinan rantatie is closed for traffic.

PARKING
Since there is no parking area at the venue, we suggest you arrive by walking or using public transportation.
However, if you are arriving by a car, you can find more information about nearby parking options on here: www.finnpark.fi.

QUEUING
Please note that queuing is allowed only on the show dates starting at 9am.

PAYING IN THE CONCERT AREA

All vendors, bars and the cloakroom in the concert area accept most debit and credit cards, cash and contactless payment. Contactless payment is limited to 50 € per purchase, and it is the fastest and easiest method of paying.

EATING AND DRINKING

There is a wide selection of food and beverages sold in the concert area. In addition to food vendors there are also water, beverages and snacks available.You must be 18 or older to enter the alcohol serving area.

THINGS TO KEEP IN MIND AT THE CONCERT AREA

•    ID | Please bring an official photo ID (passport, driving license, photo ID) to enter the concert area to prove your identity if required.
•    TAKING PHOTOS AND VIDEOS | Any type of filming, systems cameras (definition: interchangeable lenses), video cameras (including GoPro cameras) and selfie sticks are prohibited.
•    EAR PLUGS | Please bring ear plugs with you. Protecting your hearing ensures that you can safely enjoy the concert. Ear plugs can also be purchased at the event.
•    RAINCOATS AND SUN BLOCK | If the weather seems rainy, bring along a raincoat. Umbrellas are prohibited due to safety matters and to ensure a good view to the stage. In the case of hot weather, bring along sun block, water bottle (max 0,5l) and a hat.
•    DRESSING ACCORDING TO THE WEATHER | As the concerts last well into the night, it is recommendable to dress warmly and to bring along proper shoes.
•    CLOAKROOM | There is an optional paid cloakroom upon the entrance. The fee for the cloakroom is 5 € per customer.
•    LAVATORY AREAS | There are numerous lavatory areas in the concert area. Lavatory areas also include accessible toilets.
•    SMOKING | Smoking is allowed only in the designated areas.
•    FIRST AID | There is a first aid station located in the arena. If you need help or notice that someone else needs help, please contact the nearest member of safety personnel immediately.
•    RECYCLING | There are several places for garbage disposal in the arena. Please remember to recycle your trash.
•    LOST & FOUND | Found items will be delivered to the cloakroom during the event. In the days following the event, lost items will be delivered to Suomen Löytötavarapalvelu  Satakunnankatu 31, 33210 Tampere. Tel 0600 03394 (1.98€/min+pvm), open Mon-Fri 9am to 5 pm.

We request that you leave all additional items at home or bring them to the cloakroom.
You can take one (1) empty, non-alcoholic, plastic bottle, sized max. 0,5 litres with you (no bottle cap).

PROHIBITED ITEMS

Prohibited items: glass bottles, cans and jars, umbrellas, weapons, blades, pocketknives, explosives, fireworks, torches, laser, long or thick chains, own alcoholic beverages, food or snacks, selfie-sticks, drones, systems cameras, video cameras, data input devices, computers, tablets or any objects or devices that could harm yours or anyone elses safety. Bikes, pets, furniture, camping chairs, flags and banners are also prohibited. Crowd surfing and open fire are forbidden in the area.
There will be a security control at the gate, and the members of the safety personnel make the final decision whether an item poses a risk for safety.

Welcome to enjoy the show!